ΜΗΛΙΕΣ

Περιγραφή
Η T-REX Gala δεν είναι μια ακόμα τυχαία μετάλλαξη Gala, από τις πολλές που κυκλοφορούν στην αγορά, αλλά είναι το αποτέλεσμα της συνεχούς και στοχευμένης επιλογής κλώνων Gala της CIV , με κριτήρια που επιθυμούν οι παραγωγοί και το εμπόριο. Έτσι η T-REX είναι το υλικό μια συνεχούς βελτίωσης και όχι ένας κλώνος που βρέθηκε τυχαία, έχει 100% κόκκινο χρωματισμό και σε σύγκριση με τους υπόλοιπους κόκκινους κλώνους της αγοράς έχει μέγεθος 10-20% μεγαλύτερο, ομοιόμορφα μεγέθη και σχήματα και συγκομίζεται 2-3 μέρες νωρίτερα. Το υλικό το οποίο χρησιμοποιούμε για εμβολιασμό προέρχεται από τις μητρικές φυτείες της CIV , όπου γίνεται και πάλι επιλογή μεταξύ των μητρικών δέντρων και επιλέγονται αυτά με τα καλύτερα και σταθερότερα χαρακτηριστικά. Έτσι το φυτό που φτάνει στους παραγωγούς έχει το σταθερότερο δυνατό χρώμα και παραγωγή, σε αντίθεση με την αστάθεια σε χρωματισμό που παρουσιάζουν τα δέντρα που εμβολιάζονται με υλικό από καλλιεργούμενους αγρούς.
Image
Φρούτο
Χρώμα: 100% κόκκινο και στα σκιερά μέρη
Σχήμα: Στρόγγυλο Gala
Μέγεθος: +10-20% Gala , 70-85mm
Περιγραφή
Η ποικιλία FenZem αποτελεί την κορυφαία επιλογή κόκκινης Gala της Feno. Έχει το πιο σκούρο χρώμα από όλες τις μεταλλάξεις Gala της αγοράς, είτε σε χαμηλό είτε σε υψηλό υψόμετρο, ενώ και το κόκκινο χρώμα έρχεται μερικές μέρες νωρίτερα. Οι εμβολιοφόροι βλαστοί που χρησιμοποιούμε έρχονται από τις μητρικές φυτείες της Feno , όπου επιλέγονται τα δέντρα με τον καλύτερο και σταθερότερο χρωματισμό.
Image
Φρούτο
Χρώμα: 100% κόκκινο και στα σκιερά μέρη
Σχήμα: Στρόγγυλο Gala
Μέγεθος: +10-20% Gala , 70-85mm
Περιγραφή
Η ποικίλα Gaia ανήκει στην κατηγορία Sweet Resistant. Συγκομίζεται 5 μέρες μετά τα Gala, και είναι κατάλληλη για βιολογική γεωργία.
Image
Φρούτο
Χρώμα: 70-80% κοκκινο με ρίγες.
Σχήμα: Ελαφρώς πεπιεσμένο.
Μέγεθος: μεγαλύτερο από τα Gala.
Περιγραφή
Η ποικίλα Gemini ανήκει στην κατηγορία Sweet Resistant. Συγκομίζεται 8 μέρες μετά τα Gala, και είναι κατάλληλη για βιολογική γεωργία.
Image
Φρούτο
Χρώμα: Λαμπερό κοκκινο, μόνο στην πλευρά του ήλιου .
Σχήμα: Ελαφρώς πεπιεσμένο.
Μέγεθος: 70-80mm.
Περιγραφή
Η ποικιλία CIVRD11 αποτελεί την νέα spur ποικιλία Red Delicious της CIV. Έχει μασουράτο σχήμα, μεγάλο μέγεθος και έντονο κόκκινο χρώμα από νωρίς το καλοκαίρι. Το υλικό το οποίο χρησιμοποιούμε για εμβολιασμό προέρχεται από τις μητρικές φυτείες της CIV , όπου γίνεται επιλογή μεταξύ των μητρικών δέντρων και επιλέγονται αυτά με τα καλύτερα και σταθερότερα χαρακτηριστικά. Έτσι το φυτό που φτάνει στους παραγωγούς έχει το σταθερότερο δυνατό χρώμα και παραγωγή, σε αντίθεση με την αστάθεια σε χρωματισμό που παρουσιάζουν τα δέντρα που εμβολιάζονται με υλικό από καλλιεργούμενους αγρούς.
Φρούτο
Χρώμα: 100% κόκκινο και στα σκιερά μέρη
Σχήμα: Red Delicious
Μέγεθος: 70-80mm
Περιγραφή
Η ποικιλία Fenzad αποτελεί την νέα Semi-Standard ποικιλία Red Delicious της Feno. Έχει μοναδικό σκούρο κόκκινο χρώμα από νωρίς το καλοκαίρι, ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα, μασουράτο σχήμα και μεγάλο μέγεθος. Το υλικό το οποίο χρησιμοποιούμε για εμβολιασμό προέρχεται από τις μητρικές φυτείες της FENO , όπου γίνεται επιλογή μεταξύ των μητρικών δέντρων και επιλέγονται αυτά με τα καλύτερα και σταθερότερα χαρακτηριστικά. Έτσι το φυτό που φτάνει στους παραγωγούς έχει το σταθερότερο δυνατό χρώμα και παραγωγή, σε αντίθεση με την αστάθεια σε χρωματισμό που παρουσιάζουν τα δέντρα που εμβολιάζονται με υλικό από καλλιεργούμενους αγρούς.
Φρούτο
Χρώμα: 100% σκούρο κόκκινο, και στα σκιερά μέρη.
Σχήμα: Red Delicious.
Μέγεθος: 70-85mm.
Περιγραφή
Η ποικίλα Smeralda προήλθε από το πρόγραμμα βελτίωσης της CIV και ανήκει στην κατηγορία Sweet Resistant (ποικιλίες με γλυκιά γεύση και ανθεκτικότητα στο Φουζικλάδιο). Έχει την μοναδική ιδιότητα να μπορεί να συγκομιστεί είτε ως πράσινο μήλο (μια εβδομάδα μετά τα Gala), είτε ως κίτρινο (μια εβδομάδα μετά τα Golden).
Φρούτο
Χρώμα: Πράσινο/κίτρινο.
Σχήμα: Ομοιόμορφο Gala.
Μέγεθος: 70-80mm.
Περιγραφή
Επιλογή της παραδοσιακής Granny Smith από Ιταλία. Η ποικιλία έχει εντονότερο πράσινο χρώμα και λευκά φακίδια.
Image
Φρούτο
Χρώμα: Έντονο πράσινο με λευκά φακίδια .
Σχήμα: Granny Smith.
Μέγεθος: 70-80mm.
Περιγραφή
Επιλογή Golden από Ιταλία. Έντονο κίτρινο χρώμα χωρίς προβλήματα με σκουριά και στίγματα. Σταθερή παραγωγή και μεγάλο μέγεθος φρούτου.
Image
Φρούτο
Χρώμα: : Έντονο κίτρινο ,χωρίς σκουριά.
Σχήμα: Στρόγγυλο Gala.
Μέγεθος: 70-85mm.
Περιγραφή
Η ποικίλα FujiON προήλθε από το πρόγραμμα βελτίωσης της CIV και ανήκει στην κατηγορία Sweet Resistant (ποικιλίες με γλυκιά γεύση και ανθεκτικότητα στο Φουζικλάδιο). Έχει ζωηρότητα ανάλογη των Fuji , αλλά δεν εμφανίζει καθόλου παρενιαυτοφορία, έχει σταθερές παραγωγές κάθε χρόνο. Το φρούτο έχει πιο γλυκιά, πιο αρωματική και πιο ζουμερή σάρκα από τα Fuji, ενώ διατηρείται στο ψυγείο περισσότερο από τα Fuji.
Φρούτο
Χρώμα: : Έντονο κίτρινο ,χωρίς σκουριά.
Σχήμα: Στρόγγυλο Gala.
Μέγεθος: 70-85mm.
Περιγραφή
Η FujiSAN C18 είναι το αποτέλεσμα της συνεχούς επιλογής κλώνων Fuji της CIV , μέσα από την μεγάλη συλλογή ποικιλιών Fuji που διαθέτει η CIV στις εγκαταστάσεις της. Κάθε χρόνο στις εγκαταστάσεις της CIV επιλέγονται και αξιολογούνται οι κλώνοι που έχουν καλύτερα χαρακτηριστικά από τους προηγούμενους, και ο κορυφαίος από αυτούς τους κλώνους δημιουργεί τις νέες μητρικές φυτείες της CIV, κάθε 4-5 χρόνια, από το 2019 χρησιμοποιείται ο νέος κλώνος C18. Έτσι η FujiSAN είναι το υλικό μια συνεχούς βελτίωσης και όχι ένας κλώνος που βρέθηκε τυχαία, έχει 100% έντονο κόκκινο χρωματισμό , μεγάλo μέγεθος, μεγάλη και σταθερή παραγωγή. Το υλικό το οποίο χρησιμοποιούμε για εμβολιασμό προέρχεται από τις μητρικές φυτείες της CIV , όπου γίνεται και πάλι επιλογή μεταξύ των μητρικών δέντρων και επιλέγονται αυτά με τα καλύτερα και σταθερότερα χαρακτηριστικά. Έτσι το υλικό που φτάνει στους παραγωγούς είναι το σταθερότερο δυνατό σε χρώμα, παραγωγή κλπ.
Φρούτο
Χρώμα: 100% κόκκινο και στα σκιερά μέρη.
Σχήμα: Στρόγγυλο Fuji.
Μέγεθος: 75-85mm.
Περιγραφή
Η ποικιλία Fuji Phoenix® αποτελεί την κορυφαία επιλογή κόκκινης Fuji της Feno. Έχει το πιο σκούρο χρώμα από όλες τις μεταλλάξεις Fuji της αγοράς, είτε σε χαμηλό είτε σε υψηλό υψόμετρο, ενώ και το κόκκινο χρώμα έρχεται από τον Ιούλιο. Οι εμβολιοφόροι βλαστοί που χρησιμοποιούμε έρχονται από τις μητρικές φυτείες της Feno , όπου επιλέγονται τα δέντρα με τον καλύτερο και σταθερότερο χρωματισμό.
Φρούτο
Χρώμα: 100% σκούρο κόκκινο, και στα σκιερά μέρη.
Σχήμα: Στρόγγυλ ο Fuji.
Μέγεθος: 70-85mm.